Apartamente de inchiriat Targoviste - Imad Imobiliare

Inchirieri apartamente Targoviste

Descopera ofertele de apartamente de inchiriat in Targoviste, disponibile in proiectele rezidentiale noi dar si in blocurile vechi. Poti alege un apartament care sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de apartamente in Targoviste. Folosind filtrele de buget, suprafata si numar de camere, poti alege apartamentul tau. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top zone: Micro 11, Micro 6, Nord-Est, Vest, Micro 4, Exterior Nord, Nord, Sud, Micro 2, Micro 3, Micro 12, Ultracentral, Micro 9, Exterior Est, Periferie
4 rezultate gasite

Aproape de centru! Inchiriere apartament cu 2 camere!

Micro 12, Targoviste

350 EUR

  • 70 m2
  • 2 camere
  • 1 bai
Detalii

Ultracentral! Inchiriere Apartament cu 3 camere in Targoviste

Ultracentral, Targoviste

450 EUR

  • 80 m2
  • 3 camere
  • 1 bai
Detalii

Care sunt avantajele inchirierii unui apartament in Targoviste?

Targoviste este unul dintre oraselele ce ofera o varietate larga de oportunitati de dezvoltare, fiind concomitent si un oras cu un potential turistic major. Avantajele inchirierii unui apartament in Targoviste reiese prin prisma preturilor avantajoase, a calitatii deosebite a locuintelor, dar si prin facilitatile deosebite din zonele anexe ale orasului.

Cum te poate ajuta o agentie sa gasesti apartamentul de inchiriat ideal?

Ofertele imobiliare sunt atat de numeroase incat alegerea unui apartament de inchiriat in Targoviste potrivit a devenit o provocare de zile mari, chiar si pentru acei cumparatori care stiu cu exactitate ce isi doresc. Prin colaborarea cu o agentie imobiliara locala, identificarea apartamentului de inchiriat potrivit nu este decat o simpla chestiune de timp avand in vedere ca acestea dispun de portofolii complete cu oferte de inchiriere si achizitii pentru locuinte.